Agricultura i Medi Ambient renova el vestuari i adquireix vehicles per al cos d’agents mediambientals

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, ha adquirit nou vestuari d’hivern per al cos d’agents mediambientals de la Comunitat Valenciana. L’equip consta de pantalons, pols, caçadora polar, parkes, tallavents, samarretes i pantalons tèrmics, botes de trekking i sabatilles. Les peces van serigrafiades amb el logotip de la Generalitat, així com el títol d’Agent Mediambiental.

El cost de dotar al cos d’agents de la uniformitat adequada per a dur a terme el seu treball durant els mesos d’hivern ascendeix a 200.000 euros. Amb aquesta actuació, la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient vol dotar als agents mediambientals de visibilitat en el terreny i permetre’ls fer el seu treball amb comoditat i seguretat.

D’altra banda, també s’ha realitzat la compra de tretze vehicles tot terreny per a desplaçar-se en les rutes que realitzen diàriament.

La compra dels tot terrenys s’emmarca en el projecte de renovació de la flota de vehicles per a agents mediambientals, que ha començat pels més antics i es preveu continuar en el pròxim exercici. L’adquisició dels vehicles ha suposat un cost de 406.000 euros, la qual cosa suposa el 62% del pressupost anual de la Conselleria per a vehicles.

Aquest subministrament, juntament amb els elements bàsics d’un punt o parada d’informació (estand) per a cadascuna de les direccions territorials a Castelló, València i Alacant, incrementa la visibilitat del col·lectiu i posa en valor el seu treball.

Deixa el teu comentari