“Aguanta la metxa” és la campanya de la Diputació de València protagonitzada pels sectors tradicionals fallers

El dissenyador gràfic Javi Valiente ‘theRevolution’ i el periodista Joan López són els creadors d’una campanya que contagia energia positiva i recolza a indumentaristes, orfebres, pirotècnics i artistes fallers

La Diputació de València llançava en març de 2020 la seua campanya ‘Superpoder faller’ en vespres d’unes festes que va interrompre la pandèmia i que es va emportar el confinament. Malgrat que el virus segueix entre nosaltres, la corporació provincial ha tornat a confiar en el dissenyador gràfic Javier Valiente per a “mantindre viu l’esperit de les Falles i llançar un missatge d’optimisme i suport als sectors més afectats per la suspensió dels actes fallers”.

El dissenyador gràfic Javi Valiente ‘theRevolution’ i el periodista Joan López són els creadors d’aquesta campanya que contagia energia positiva i recolza a indumentaristes, orfebres, pirotècnics i artistes fallers. El component viral l’aporta el quartet musical Melomans i la seua particular versió a capella del Faller

La millor manera de mantindre l’esperit festiu i la il·lusió  és implicar en la iniciativa als qui han sabut patir i adaptar-se per a sobreviure a la pandèmia, amb els sectors tradicionals de la festa com a protagonistes de la campanya.

La intenció de la Diputació era mantindre l’espèrit festiu i que han adaptat els creatius amb un missatge d’optimisme: visibilitzar i recolzar a tots els artesans que resulten imprescindibles per al renàixer de la festa i mantindre el pols d’uns mitjans de comunicació que aviven el ressò faller amb els seus programes i especials.

Deixa el teu comentari