Agustín Albadalejo, en categoria adulta, i Marc Ballester, en menors de 16 anys, guanyen el Concurs Fotogràfic Coneix Godella

Agustín Albadalejo, en la categoria d’adults, i Marc Ballester, en menors de 16 anys, han aconseguit el primer premi en el Concurs Fotogràfic Coneix Godella, que convoca la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella, gràcies a les excel·lents captures realitzades de la localitat.

La imatge realitzada per Agustín Albadalejo, com recompensa, es convertirà en la portada del calendari anual de 2021 que edita l’Ajuntament de Godella. Així mateix, també serà protagonista del mes de febrer.

Mentrestant, la fotografia titulada “Línies de vila”, de Pau Borreda, en la qual es veuen les línies corbes de Vila Eugènia des d’uns dels seus corredors en la planta baixa, ha sigut guardonada amb el segon premi d’este certamen, que cada any se celebra a Godella, en categoria adulta. La imatge protagonitzarà la contraportada del calendari i la capçalera del mes de novembre.

D’altra banda, en la categoria de menors de 16 anys, la fotografia de l’Ermita de Godella, de Marc Ballester, ha sigut mereixedora del primer premi i, com a conseqüència, portada del mes de maig.

El jurat, a més, ha seleccionat les imatges “Metropolitano” i “Oteadora”, de Laura Sánchez; “Les Pedreres”, de Zacarías Herguido; “El meu carreró”, de Juan Enrique Triana; “Correfoc 20-1”, de Ana María Del Castillo; “Godella y la Música”, d’Óscar Emilio Barrera; “Otoño”, de Vicente Arastell; “Cuarentena”, d’Ángel Pascual; y “Ací t’espera”, de María Yolanda Cuñat, perquè formen part del calendari de Godella.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha destacat la “excel·lent qualitat” de les imatges presentades per a este certamen que s’ha convertit en un clàssic.

“En un moment tan complicat com el que estem vivint per culpa de la COVID-19 hem comprovat el compromís i les ganes de la ciutadania, ja que s’han presentat més de 120 fotografies per al certamen”, ha explicat Prades.

“Cada any podem fer un calendari excepcional gràcies al gran nivell dels aficionats a la fotografia de la nostra localitat que ens porten moments o punts de vista que han de quedar immortalitzats en les pàgines del calendari del pròxim any”, ha acabat la regidora.

Deixa el teu comentari