Agustín Domingo Moratalla, pregoner de la Setmana Santa d’Alzira

La Junta de Germanors i Confraries d’Alzira ha confirmat que Agustín Domingo Moratalla serà el Pregoner de la Setmana Santa alcireña de 2019. 

Professor Acreditat per a Catedràtic de Filosofia Moral i Política en la Universitat de València i director de la Universitat Internacional Menéndez i Pelayo (UIMP-València). En la seua experiència com a docent ha sigut professor de Filosofia (Centre

Pedro Poveda, Madrid), Catedràtic de batxillerat a Àvila i Salamanca, Encarregat de Càtedra en la Universitat Pontifícia de Salamanca. Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació amb estudis de Dret. Becari de la Fundació Oriol-Urquijo, va ampliar estudis en la Universitat Catòlica de Lovaina (1994), sent Fellowship en la Càtedra Hoover (1998) i en el Centre per a l’Estudi de la

Cultura i els Valors, de la Universitat Catòlica d’Amèrica (Washington, 2008). Va crear la Facultat de Comunicació de la Universitat Pontifícia de Salamanca (1988) i la Facultat de Ciències Polítiques i de l’Administració en la UCH-CEU (1999). Professor visitant en diverses universitats nacionals i internacionals.

Enguany el pregó tindrà lloc el 13 d’abril, Dissabte de Passió, en el Gran Teatre d’Alzira i la seua presentadora en aquesta ocasió serà la periodista Aida Moreno Ribes.

Gabinet de Premsa de la JHHCC

Deixa el teu comentari