Agustín Puig guanya l’innovador Concurs de Joves Intèrprets de Trompeta de Benimodo

Benimodo ja coneix el nou guanyador del Concurs de Joves Intèrprets de Trompeta Valeriano Machí Esparza. L’especial edició d’este any ja realitzat de forma digital donades les circumstàncies de la pandèmia i ha erigit com a guanyador a Agustín Puig García, de Corbera, que es va imposar en la Categoría A d’un certamen que no deixa de créixer i que és ja un autèntic referent dins la música espanyola pel que fa a la trompeta. En segona posició es va classificar Íñigo Ocón Sagastume, de San Sebastián; mentre en tercera posició va quedar Manuel Madarnás Pérez, de Tui, Pontevedra. Entre els participants que estan cursant tercer o quart de l’ensenyament superior es repartiren 550 euros i una trompeta Stomvi per al primer classificat, 350 euros per al segon i 150 euros per al tercer.

“Per la seua banda, en la Categoria B el primer classificat va resultar desert i Sergio Torres Mas, de Tavernes Blanques, aconseguí la segona posició, mentre es repartiren dos tercers llocs a Ana Osès (de Navarra) i Alba Rodríguez Zapatero (de Vitoria-Gasteiz)”.

Per últim, en la Categoría C, el guanyador va ser Melchor Jesús Collado Castillo d’Alacant, sent segona Alba García d’Ourense i tercer Sergio Martín. Per a la Categoria B (dels estudiants de primer o segon de l’ensenyament superior) s’han previst uns premis de 450 euros i un Upsound (un sistema per a assajar) per al primer, 300 euros per al segon i 125 euros per al tercer. Entre els estudiants de cinqué i sisé de l’ensenyament professional s’entregaran 350 euros i un Upmute al primer, 200 euros al segon i 100 euros al tercer. 

“Benimodo aposta per la música i vol promocionar-la entre els joves i per això no ha volgut que este important concurs se celebrara també este any malgrat totes les complicacions per la pandèmia. L’edició digital ha resultat un èxit i dóna continuïtat al certamen”, explica la regidora de Cultura de Benimodo, María José Martínez. 

Deixa el teu comentari