Alaquàs enjardina l’accés sud a la ciutat amb 2.000 plantes de flors aromàtiques

L’actuació municipal està sent realitzada pel personal propi de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col·laboració dels tallers d’ocupació Sembrant Alaquàs i Et Formem Alaquàs + Actiu

Alaquàs està treballant en l’enjardinament de les lletres d’entrada al municipi per Torrent. Es tracta d’una actuació municipal posada en marxa per tal de contribuir a fomentar la biodiversitat i condicionar els diferents espais i zones d’Alaquàs per tal de millorar la seua imatge.

Els treballs d’ajardinament estan sent realitzats per personal propi de Serveis Urbans amb la col·laboració de les persones que formen part dels tallers d’ocupació Sembrant Alaquàs i Et Formem Alaquàs + Actiu dins d’un projecte conjunt de le regidories de Desenvolupament Sostenible, Ocupació i Formació.

L’actuació consisteix en la incorporació de 2.000 plantes de flor aromàtiques que donaran color a aquest punt important d’entrada a la població i ajudaran a la biodiversitat activant la fauna beneficiosa. La intervenció combina colors i volums diferents que oferiraran una gran diversitat d’espècies seleccionades.

Deixa el teu comentari