Alaquàs il•lumina de roig el castell per a mostrar el seu recolzament a la campanya #CulturaSegura

L’Ajuntament d’Alaquàs s’uneix a aquesta campanya per tal de recolzar el sector cultural i visibilitzar l’esforç que s’està realitzant per aplicar tots els protocols sanitaris en espais culturals per a fer front al Covid-19.

El Castell d’Alaquàs es va il•luminar ahir dimecres per la vesprada de color roig i sobre la seua façana es va projectar el lema de la campanya nacional #culturasegura. Una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de mostrar el seu recolzament a la campanya promoguda pel Ministeri de Cultura i Esports i que va ser possible gràcies al treball de l’empresa TM2 audiovisuals que es va oferir de manera desinteressada a realitzar aquesta il•luminació.

Es tracta d’una iniciativa que pretén incentivar l’afluència del públic als espais culturals i conscienciar la ciutadania sobre la importància de continuar consumint cultura de manera segura. L’objectiu de la campanya és recolzar el sector cultural en aquesta crisi generada pel Covid-19 i visibilitzar l’esforç d’aquest sector per aplicar els protocols sanitaris en teatres, cinemes, festivals, auditoris, sales música i museus, entre altres espais culturals.

Deixa el teu comentari