Alaquàs reparteix 2500 productes alimentaris de primera necessitat donats per la cadena de supermercats Mercadona

El voluntariat de Coronavirus amb Cor, impulsat pel col·lectiu Alaquàs Debat, en coordinació amb l’Ajuntament del municipi a través del departament de Benestar Social, han sigut els encarregats de fer arribar aquestos aliments a les famílies més vulnerables del poble.

Alaquàs continua mobilitzant-se com a poble solidari. El grup de persones voluntàries que conformen la iniciativa Coronavirus amb Cor han repartit aquesta setmana un total de 2500 productes alimentaris entre les famílies més vulnerables del poble. Una acció coordinada amb Càritas Alaquàs, Creu Roja, l’Associació gastronòmica el Cullerot, l’empresa de transport el Valor de una Promesa i l’Ajuntament d’Alaquàs a través del departament de Benestar Social.

Un treball altruista i desinteressat pel bé comú que va començar amb l’arreplegada dels aliments als supermercats del poble de la cadena Mercadona, mitjançant l’ajuda de transports Miguel Marí, que va posar a disposició de l’Ajuntament els seus camions frigorífics per mantindre la cadena de fred dels aliments, i que portà a la seu de l’associació El Cullerot on esperaven els voluntaris de coronavirus amb cor per preparar les bosses d’aliments i repartir-les entre les famílies ateses en Càrites, Creu Roja i serveis socials del nostre municipi.

Comenta la notícia