Alaquàs sortejarà 20.000 euros en targetes regal de 100 euros cadascuna

La iniciativa forma part de la campanya “Fem Comerç, Fem Poble” promoguda per l’Ajuntament d’Alaquàs i començarà demà dijous 12 de novembre en els diferents comerços del municipi adherits.

Alaquàs sortejarà 20.000 euros en targetes regal de 100 euros cadascuna a través de la campanya de dinamització comercial “Fem Comerç, Fem Poble” posada en marxa per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alaquàs amb l’objectiu de recolzar la compra de proximitat en el municipi. La campanya s’iniciarà demà dijous 12 de novembre en els comerços adherits a la iniciativa i finalitzarà el 23 de desembre.

Podran participar en el sorteig totes les persones majors d’edat empadronades a Alaquàs que realitzen les seues compres en els comerços o serveis adherits, on rebran un cupó de participació en la campanya per una compra igual o superior a 10 euros. El cupó haurà de completar-se amb 3 segells de comerços diferents i el primer s’obtindrà amb la primera compra. Els comerços que participen en la iniciativa es podran reconéixer fàcilment amb el distintiu de la campanya.

Una vegada obtinguts els 3 segells, el cupó es dipositarà en les urnes habilitades per l’Ajuntament d’Alaquàs en diferents punts del municipi: recepció de l’Ajuntament d’Alaquàs, recepció de la Biblioteca Municipal (Edifici l’Olivar), Castell d’Alaquàs, aula multimèdia del centre juvenil El Passatge, Poliesportiu el Bovalar i Mercat Municipal. De tots els cupons participants eixiran 200 persones premiades amb 100€ en tarjetes regal per a consumir en els comerços adherits.

Es tracta d’una campanya municipal impulsada per l’Ajuntament d’Alaquàs i emmarcada dins del Pla Activa Alaquàs. El seu objectiu és impulsar l’activitat econòmica en el terme municipal d’Alaquàs i promocionar i dinamitzar el sector comercial i turístic com a motor de l’economia local. Els 20.000 euros de subvenció municipal ajudaran a les 200 families premiades i es revertiran directament en el comerç local participant. La iniciativa de la Regidoria de Comerç ha sigut creada per tal d’ajudar els establiments amb venda menor a eixir de la crisi generada per la pandèmia, incentivant les compres de proximitat així com premiar la confiança i fidelitat de les clientes i els clients dels comerços d’Alaquàs.

Els comerços interessats en participar de manera activa en aquesta iniciativa municipal poden adherir-se fins el 19 de novembre ja que l’Ajuntament d’Alaquàs ha ampliat el termini d’adhesió. Aquesta campanya no té cost per als comerços que se sumen a ella i  per a formalitzar la seua adhesió cal omplir el formulari habilitat i presentar-lo de manera telemàtica a la seu electrònica de la web municipal o acudir a l’oficina de l’Agència de Desenvolupament Local amb cita prèvia.

Tota la informació sobre l’adhesió i el desenvolupament de la campanya així com les Bases Específiques Reguladores estan disponibles en el Portal del Comerç Sostenible d’Alaquàs, concretament en l’espai informatiu reservat per al comerç local https://alaquas.portaldelcomerciante.com/.

Deixa el teu comentari