Albal se suma a la Run-Càncer de AECC

El pròxim 26 d’abril el municipi correrà contra el càncer per a posar el seu granet d’arena a la lluita contra la malaltia

Amb motiu del Dia Mundial contra el càncer Albal ha anunciat la seua adhesió a la VI edició RunCáncer de 2020 en la qual participaran uns 112 municipis; el circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa i en el qual la localitat se suma per primera vegada. La data serà el diumenge 26 d’abril, així ho han acordat hui a l’ajuntament membres del govern al costat de responsables de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la presidenta de la Junta Local contra el càncer, María Ángeles Jordán. En la reunió han estat l’alcalde Ramón Marí, al costat dels edils d’Esports (Encert Bru) i Serveis Socials (Lola Martínez), per part de la AEEC, el Responsable de la Unitat de Sostenibilitat Econòmica. Javier Llombart i Sergio Moreno, Coordinador de les Juntes Locals de la zona Nord.

Junta Local contra el càncer des de 2003. La Junta Local contra el càncer va nàixer a Albal l’any 2003, des de llavors aquest col·lectiu està presidit per María Ángeles Jordán qui, des del seu treball altruista al costat de les seues col·laboradores i col·laboradors, han contribuït a recaptar fons destinats a la investigació, tal com hui ho ha destacat Javier Llombart. El representant de AECC ha agraït el suport d’Albal amb el càncer amb un missatge d’esperança, “es tracta d’una malaltia que hui dia és sinònim de vida i amb alts índexs de curació”, ha dit.

Deixa el teu comentari