Alberic es vesteix de gala per a albergar la cinquena edició del concurs d’aparadorisme nadalenc

El gran èxit que ha tingut la iniciativa en la població i l’alta participació que ha provocat en els comerciants de la localitat, ha propiciat que un any més, el consistori torne a fer que els comerços locals siguen part de les festes nadalenques amb la celebració del “V Concurs d’Aparadorisme Nadalenc”.

El concurs començarà el proper 14 de desembre, quan finalitze el termini d’inscripció i durant una setmana, fins que s’anuncien els establiments premiats, Alberic esperarà l’arribada del Nadal amb bona part dels aparadors dels comerços plens de color i decorats amb motius de festa incentivant també la venda en els mateixos. Podran participar en el concurs tots els establiments de la localitat que així ho decideixen i l’elecció del comerç guanyador dependrà d’un jurat i dels vots de la ciutadania. Fent referència a això últim, els majors de 18 anys podran dipositar el seu vot mitjançant les paperetes de les que disposaran els comerços participants.

El jurat, per la seva banda visitarà els comerços durant dos dies (dilluns 17 i dimarts 18) i l’elecció final després del recompte de vots i la decisió del jurat, es produirà el divendres 21 de desembre. El consistori ha anunciat que s’atorgaran set premis consistents en targetes electròniques “Targeta d’Alberic” amb els següents imports: Primer premi 600 € i diploma, segon premi 450 € i diploma, tercer premi, 300 € i diploma, quart premi, 200 € i diploma, cinquè premi, 150 € i diploma, sisè premi, 100 euros i diploma i premi a la innovació i a l’originalitat per valor de 200 euros i diploma. El jurat valorarà que els comerços innoven i que siguen capaços de combinar elements decoratius amb els seus productes de venda. Des del consistori un any més s’intenta incentivar les compres de Nadal a la població i a més omplir de color els carrers d’Alberic en dates tan assenyalades.

Deixa el teu comentari