Alberic intensifica els controls policials i en la primera jornada deté a una persona per conduir sense permís

Major control a Alberic. La Policia Local ha intensificat la seua presència i augmentarà els punts de control situats en els accessos d’entrada i eixida de la població, així com en el nucli urbà, amb la fi de controlar les infraccions de trànsit i per a previndre les limitacions a la mobilitat imposades amb l’Estat d’Alarma.

En la vesprada d’ahir es va realitzar el primer control en diferents punts de la població, en col·laboració amb dues patrulles de la policia autonòmica, a la qual es van sumar tres patrulles de Policia Local, amb un total de tres policies autonòmics, un sotsinspector, sis agents de policia local i l’oficial cap de la policia.

El control va començar a les 16.30 i va finalitzar a les 19, amb un total de 40 vehicles controlats, 30 identificacions, 3 actes per tinença de droga, 1 persona detinguda (per conduir sense posseir el permís de conduir), 1 denúncia per falta de l’assegurança obligatòria, 1 denúncia per la falta del permís de la ITV, 3 confiscacions (2 armes blanques i un bat de beisbol) i 2 actes d’inspecció en matèria de prevenció enfront de la COVID-19, per no portar màscara. “Enguany, a causa de l’Estat d’Alarma en el qual ens trobem i en el qual la circulació de persones i vehicles està limitada, la situació és totalment diferent i és per això que la Policia Local, en col·laboració tant de Guàrdia Civil com de Policia Autonòmica, realitzaran controls en diferents punts de la població amb certa assiduïtat”, addueix la regidora de Seguretat, María Dalmau.

Deixa el teu comentari