Alberic obri un arxiu per a recopilar fotos històriques de la localitat.

L’Ajuntament d’Alberic ha començat una iniciativa que pretén recuperar la historia fotográfica de la localitat i les seues gents.

Alberic té molta historia i és per això que ha posat en marxa una iniciativa.

L’Ajuntament d’Alberic ha començat una iniciativa que pretén recuperar la historia fotográfica de la localitat i les seues gents. A través d’un arxiu gràfic local dins de l’arxiu municipal, el consistori està recopilant fotografíes que ajuden a organitzar la memoria col.lectiva del municipi.

Una campanya que s’acaba d’iniciar i que molts veïns encara no ho saben però que els pareix d’allò més bé.

Les instantànies s’arrepleguen en la Biblioteca Municipal Josep Lluís Doménech i Zornosa de dilluns a divendres de 9 del matí a dos i mitja de la vesprada, on es procedeix a la seua di-gi-ta-lit-za-ció i tractament tècnic documental.

La intenció és poder comptar amb un bon fons documental que servisca per a l’organització posterior d’exposicions, publicacions o distribució a través d’Internet, o fins i tot consultes per part de la ciutadania. Després del procés de di-gi-ta-lit-za-ció, le fotos són retornades als propietaris. A més, a aquelles persones que col.laboren amb aquesta iniciativa, se’ls farà lliurament d’algun exemplar de llibres editats per l’ajuntament.

Deixa el teu comentari