Alboraia comptarà amb dos desfibril·ladors nous en els seus edificis municipals

El consistori ha organitzat també unes jornades de formació en Reanimació Cardio Pulmonar i ús de desfibril·ladors per a la plantilla municipal

Des del departament de Prevenció de Riscos Laborals, pertanyent al Servei de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alboraia, s’han organitzat cursos formació en Reanimació Cardio Pulmonar i desfibril·lador semiautomàtic (RCP-DESA).

S’ha format a tota la plantilla de la Policia Local, personal de Protecció Civil, del poliesportiu i Benestar Social, a l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, a la regidora de Platges, Raquel Casares, i al regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Torres, entre altres.entre altres.

Actualment el municipi compta amb desfibril·ladors en la Central d’Emergències, Poliesportiu i la Casa Consistorial. A més, s’adquirirà un nou per al centre de Benestar Social i substituir un dels ja disponibles.

L’instructor ha sigut Juan Manuel Quintero Parra, director i instructor de cursos del Pla Nacional de Reanimació Cardio Pulmonar.

Com a organisme públic es realitzarà la comunicació de la instal·lació en les nostres dependències de desfibril·ladors externs semiautomàtics fora de l’àmbit sanitari, per a la seua inscripció en el Registre Autonòmic de Desfibril·ladors Automàtics i Semiautomàtics Externs (DESA).

Deixa el teu comentari