Alboraia presenta el seu renovat Mirador de la Patacona amb el veí i artista internacional Patricio Forrester

Mar i Llum, el mural amb el qual l’organització Artmongers homenatja la mar i al pintor Joaquín Sorolla, es complementa amb la retolació realitzada per l’autor de renom internacional Hize

El Mirador de la Patacona, l’estructura amb vista a la mar que es troba en el passeig marítim d’Alboraia, ha renovat la seua imatge a través de la mà de dos artistes internacionals. Així ho ha presentat l’Ajuntament d’Alboraia, que ha col·laborat amb el personal d’Egusa i de la brigada municipal i els dos autors, en la seua línia de potenciar la cultura i l’art de la localitat.

L’acte de presentació, que ha tingut lloc seguint el protocol anticovid-19, ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, membres de la Corporació Municipal i els dos autors. 

Patricio Forrester s’ha encarregat de renovar la imatge de l’estructura del mirador. Es tracta d’un veí d’Alboraia, actualment resident a Londres i artista internacional que a escala global ha dinamitzat espais degradats a través d’Artmongers, la seua organització dedicada al muralisme participatiu, per a millorar situacions adverses com un camp de refugiats a Jordània o un hospital de salut mental, entre altres actuacions.

L’objectiu d’aquesta obra és recuperar un espai amb molt de potencial per a abordar una temàtica local.

Al costat del mirador destaquen ara altres dues intervencions en el qual apareix el nom d’aquest nucli; La Patacona i Alboraia, realitzats tots dos per l’artista de renom internacional Hize i complementa amb els seus colors aquest renovat racó del municipi L’obra se suma a altres murals pintats en la localitat, que també reflecteixen i prenen inspiració dels paisatges i la gent d’Alboraia. 

Deixa el teu comentari