Aldaia celebra una segona edició de la gala de la Federació d’Esportistes en Discapacitat Intel·lectual

A la Comunitat Valenciana s’ha celebrat una gala en honor a les persones amb diversitat funcional

A l’acte no ha faltat Mònica Oltra que ha lliurat diferents premis en l’àmbit nacional

S’ha celebrat la segona edició de la gala de la Federació d’Esportistes en Discapacitat Intel·lectual a Aldaia. L’acte ha consistit en diverses actuacions que hi han amenitzat la vesprada a càrrec de diferents associacions. La celebració ha consistit, per una banda, en l’entrega de premis a diferents nivells: autonòmics, nacionals i internacionals entre d’altres. Però l’objectiu principal ha sigut visibilitzar i normalitzar a les persones que pateixen alguna diversitat funcional.

Com és la segona edició que es fa, clarament s’ha pogut millorar l’organització del acte però també ha motivat a moltes més persones a participar pel que fa a la primera edició.

La principal finalitat d’aquest acte ha sigut passar-ho bé però també conscienciar d’alguna manera a la societat de l’ inclusió d’aquestes persones en la mateixa ja que el què es pretén és integrar a gent amb diversitat funcional a que realitzen activitats esportives i a animar-los a competir.

No sols ha sigut emotiu l’acte per als acompanyants, familiars o amics d’aquests xiquets i adolescents sinó que també ho ha sigut per als principals actors de la pel·lícula “Campeones” que han sigut convidats al event i han sigut com un exemple de superació, d’esforç i de motivació per a tots ells.

És molta l’alegria, l’emoció i el sentiment el que van sentir els premiats a l’acte. Una celebració que per a ells ha sigut molt emocionant.

Esperem que per al pròxim any siguen moltes més les persones que practiquen algun tipus d’esport i s’animen no sols a practicar-lo sinó també a competir i arribar a guanyar algun premi.

Deixa el teu comentari