Aldaia renova les parades de bus amb més informació i accessibilitat

Les marquesines de tota la localitat incorporen la ubicació de totes les parades i rutes del transport públic, horaris i tarifes, així com una zona marcada per a usuaris amb mobilitat reduïda

L’àrea de Transport Públic de l’Ajuntament d’Aldaia ha renovat totes les parades d’autobús, amb el recanvi integral de la majoria de les marquesines de la localitat. A més, des de la setmana passada, totes les estacions incorporen una zona més accessible i visible per a usuaris amb diversitat funcional, amb renovació de tota la senyalística necessària.

La intenció d’esta acció és millorar el servei aportant més i millor informació als usuaris i usuàries del transport públic d’Aldaia. D’esta manera, en les noves superfícies s’incorpora la llista de carrers amb totes les parades d’autobús, tren i bicicleta pública. A més, s’afigen quatre codis QR, o d’accés directe, que porten directament a la web municipal, i als horaris i tarifes de bus, tren i ‘Mibisi.


“La idea és fomentar el transport sostenible, especialment la bicicleta, en un entorn en el qual gaudim de les millors condicions per a poder fer-lo”, afegix la regidora de l’àrea Laura Delgado.

Deixa el teu comentari