Alejandro Tormo i Sergio Juan s’imposen en la Mitja i Quarta Marató d’Alcàntera de Xúquer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14 de març de 2018.- Alcàntera de Xúquer va reunir a més de 500 atletes amb motiu de la VII Mitja i Quarta Marató diumenge passat, dos proves puntuables en el Circuit Caixa Popular Ribera del Xúquer. La carrera, que ja s’ha consolidat com un referent en l’atletisme popular gràcies al club «La Polseguera d’Alcàntera», en col•laboració amb l’ajuntament, va tornar a reunir els millors esportistes de la comarca i el gran ambient es va imposar al vent, que en alguns trams va dificultar el transcurs del recorregut als participants.

En La Mitja Marató, amb un total de 21 quilòmetres, Alejandro Tormo, del Club Riberfire i Rickysporteam es va imposar amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 44 segons, seguit de Jose Luis Almi, de l’Almirunning Cullera, i Rubén Crespo, integrant del Crespo Runners. En la categoria femenina, Sandra Pla, del Caixa Rural Algemesí, va aconseguir la primera posició després de firmar un registre d’1 hora, 34 minuts i 36 segons. Després d’ella, van arribar a meta Reyes Moreno, corredora del mateix equip, i Prese Claver, del Club de Córrer Peus Quets.

En la Quarta Marató, amb una distància de 10, 5 quilòmetres, Sergio Juan, del Riberfire i Rickysporteam, va pujar al més alt del podi després de completar la prova en 37 minuts i 4 segons. La segona plaça va ser per a Joaquín Badenes, del mateix club, i la tercera per a Héctor Ruiz, també del Riberfire i Rickysporteam. En l’apartat femení, Lucía Alberola, del Crespo Runners, va guanyar amb un temps de 43 minuts i 40 segons, junt amb Bouchra Marzouki, del Riberfire i Rickysporteam, seguida de la seua companya d’equip, Aurora Piqueres.