Alfafar aporta més de 100.000 euros a programes d’ocupació per a 2022

La inversió total del programa en el municipi és de 696.431’76 euros, l’objectiu dels quals és la iniciació i el foment de l’ocupació en el municipi.

L’Ajuntament d’Alfafar, en cofinançament amb el Fons Social Europeu (FSE), ha aprovat una partida total de 112.463,94 euros per al cofinançament dels programes d’ocupació EMPUJU i ECOVID, en el marc dels seus pressupostos municipals aprovats per a l’exercici 2022.

D’una banda, el programa ECOVID, dirigit a 16 persones desocupades de llarga duració majors de 30 anys, compta amb una assignació del FSE de 346.659,96 euros, al qual se li sumen 74.372,18 euros de fons municipals.

Durant els 12 mesos que dura aquest programa, les persones beneficiàries treballen a jornada completa en les àrees d’Informàtica, Joventut, Benestar social, Serveis econòmics, ADL, Arxius, Educació, Manteniment i Majors. El seu objectiu és reduir aquest tipus de desocupació en el municipi i fomentar les oportunitats i experiència laboral entre persones amb dificultats per a accedir al món laboral.

El programa EMPUJU per part seua, dirigit a 17 menors de 30 anys, compta amb una assignació de 349.771,80 euros, a la qual se suma una dotació municipal de 38.091,76 euros. Les persones beneficiàries del programa desenvolupen les seues funcions en les àrees d’Urbanisme, Tresoreria, Comunicació, Turisme, Informàtica, Transparència i Qualitat, Personal, ADL, Policia, SAC, Mercats, Sanitat i Cultura.

El seu objectiu és dotar-los de mitjans per al seu desenvolupament en el món laboral, amb una aposta del consistori per millorar el coneixement i acostar l’administració a aquesta part de la població.

L’Ajuntament d’Alfafar, aposta així per la creació d’oportunitats i la disminució de desigualtats tant en la incorporació com en la continuació dins del món laboral, especialment en col·lectius amb dificultats d’accés a aquest. Són doncs, un exemple d’incentiu de l’ocupació i millora de la formació de la ciutadania.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.