Alfafar arranca la seua Setmana Fallera

Amb la Plantà de demà 15 de març, les set comissions falleres del municipi inicien uns dies festius replets d’actes i activitats en els quals els casals seran el centre de reunió i celebració del municipi.

El lliurament de premis del dissabte 16 i la tradicional Ofrena de Flores del dilluns 18 són dos dels actes centrals de la Setmana Fallera.

La comunitat fallera d’Alfafar ja es prepara per a donar el tret d’eixida a les Falles 2019 amb la tradicional Plantà de demà, 15 de març, en la qual les set comissions falleres del municipi donaran les últimes rematades als seus monuments després d’un any d’intens treball al costat dels artistes fallers.

Amb la Plantà de les falles s’inicien uns dies en què les i els fallers de les set comissions, així com tota la ciutadania d’Alfafar, està convidada a participar en els diferents actes festius i multitudinaris en els quals la tradició, la pólvora i la germanor són els protagonistes dels carrers i espais públics del municipi.

Així, el dissabte 16 de març a partir de les 19.00 h. se celebrarà el lliurament de premis en la Plaça de l’Ajuntament, una cita molt esperada en la qual es donaran a conéixer els millors monuments del municipi i que reunirà en la plaça a fallers i falleres de totes les comissions. A més, el dilluns 18, a partir de les 18.00 h., tindrà lloc un dels actes més emotius de la Setmana Fallera, l’Ofrena de Flores a la Mare de Deu del Do, abans de finalitzar les Falles 2019 amb la Cremà del 19 de març.

Deixa el teu comentari