Alfafar arranca l’activitat fallera amb el lliurament de recompenses

Després de la suspensió de les festes a causa del covid-19, la Junta Local Fallera d’Alfafar ha reiniciat la seua activitat de cara a març de 2022.


Aquest cap de setmana s’han entregat les recompenses de 2021 i s’ha presentat el llibret de JLF pel seu 45 aniversari.


L’Ajuntament d’Alfafar ha acompanyat a la Junta Local Fallera en el seu reinici de l’activitat fallera en el municipi. Aquest cap de setmana s’han entregat les màximes recompenses que atorga Junta Central Fallera, així com les corresponents a la Junta Local Fallera, de l’exercici 2021. En el mateix acte, JLF va realitzar la presentació del llibret commemoratiu del seu 45 aniversari.

Després de suspendre les festes de 2020 pel covid-19, les comissions d’Alfafar van prendre la decisió de no realitzar les festes de 2021 al setembre i encaminar-se directament a les Falles de 2022. Amb aquest acte, la Junta Local Fallera ha iniciat l’activitat que va acostant les celebracions a la població.


Representants de totes les comissions d’Alfafar, així com premiats, familiars, el regidor de Falles, Roberto Alacreu, membres de la corporació, i persones que han participat en el desenvolupament del llibret, van assistir diumenge passat a l’acte que es va realitzar en les instal·lacions del complex esportiu municipal.


Els representants d’Alfafar en l’exercici 2020-2021 van fer lliurament dels distintius locals als components i presidents que formen part de la JLF, incloent al màxima distinció local, la Joia, que es va concedir al president de la falla El Sequer José David Díaz Piedras. També van entregar les màximes distincions de JCF, Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer, a aquells fallers i falleres que porten 30 anys formant part d’alguna comissió fallera.


L’acte es va clausurar amb la presentació del llibret del 45 aniversari de Junta Local Fallera, en el qual alguns dels col·laboradors van explicar la seua participació en aquest, comentant aspectes sobre la història de les Falles d’Alfafar, el paper de la dona en aquestes, o l’actualitat i futur de la tradició fallera en el municipi.


Amb aquest acte l’Ajutnament d’Alfafar, la Junta Local Fallera i les set falles del municipi donen inici a l’activitat fallera i busquen recuperar la il·lusió de tot el poble per a preparar les festes de 2022.

Comenta la notícia