Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb un festival online

Davant la impossibilitat de celebrar l’habitual concert organitzat per l’Ajuntament i el col·lectiu de músics Sedajazz, s’ha transformat la iniciativa en un festival online.

El pròxim 30 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Jazz, s’oferirà un festival amb onze actuacions diferents emeses des de València, el Brasil, Nova York, Jerez o Barcelona.

La huitena edició del Festival Sedajazz canvia la plaça del poble per les noves tecnologies i s’adapta així a la situació actual. El pròxim 30 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Jazz, l’Ajuntament d’Alfafar i el col·lectiu de músics Sedajazz ofereixen un festival a través de la xarxa social Instagram.

La iniciativa, impulsada conjuntament per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar i Sedajazz Col·lectiu de Músics, permet un any més gaudir de les actuacions de diverses agrupacions, entre elles, Chris Cheek des de Nova York, David Pastor des de Barcelona, Thaïs Morell des del Brasil o Kontxi Lorente des de València, entre altres.

La impossibilitat de celebrar l’habitual concert en commemoració pel Dia Internacional del Jazz, aquest s’ha transformat en un festival online a través de la xarxa social Instagram. Amb aquest aquest esdeveniment, l’Ajuntament vol reforçar la seua aposta per la música i la cultura.

Els diferents artistes i col·lectius que participen en aquesta edició es connectaran en els seus respectius perfils d’Instagram a l’hora indicada en el cartell per a oferir un variat festival amb representació del jazz, flamenc, música brasilera o fusió de música i poesia.
Amb la celebració de Sedajazz, l’Ajuntament d’Alfafar consolida una cita cultural i familiar molt esperada en el municipi i se suma al Dia Internacional del Jazz que es commemora cada 30 d’abril. Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públi

Comenta la notícia