Alfafar celebra la festa del Crist dels Desemparats

Ahir, diumenge 11 de novembre, va anar el dia gran de la festa amb la celebració de la Missa i la Processó en honor al Crist dels Desemparats de la parròquia Santa Fe del Barri Orba.

Representants de l’Ajuntament, agrupacions musicals i de dansa, falleres i fallers i fidels d’Alfafar van participar en la celebració d’una festa que va incloure en el seu programa exposicions, un concurs infantil de dibuix i un sopar solidari.

La Germanor del Crist dels Desemparats va celebrar al llarg de tota la setmana les festes en honor al Crist dels Desemparats de la parròquia Santa Fe del Barri Orba. Així, un any més, va tenir lloc una de les festivitats més singulars del barri que va finalitzar en el dia d’ahir amb la Solemne Processó del Santíssim Crist dels Desemparats.

L’alcalde, Juan Ramón Adsuara, diversos regidors, l’Associació Cultural Alfafar – Balladanses, l’Agrupació Musical Orba, confrares convidats i fallers i fidels d’Alfafar van acompanyar al Sant en el seu recorregut pels carrers del barri de la localitat, en una jornada festiva en la qual també es va celebrar la Solemne Missa en honor al Crist.

A més, el programa d’actes de la Germanor també va incloure nombroses activitats durant tota la setmana anterior com el lliurament dels premis del concurs de dibuix infantil i una xocolatà para tots els participants en la vesprada del divendres, el sopar solidari en la sala Sanchís Guarner a benefici de Càrites Parroquial o la Ronda al Crist en la parròquia dissabte passat.

Deixa el teu comentari