Alfafar celebra la Ruta de la Salut

El programa, que inclou xarrades i tallers, tindrà lloc hui, 3 d’octubre, a la sala Sanchis Guarner d’Alfafar a les 17h.

La Ruta de la Salut és una iniciativa desenvolupada a través del personal mèdic de l’Hospital General Universitari de València que busca acostar a les comunitats i famílies un servei de salut programat i preventiu.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Sanitat, organitza la Ruta de Salut aquesta vesprada, a les 17h, a la sala Sanchis Guarner del municipi. La iniciativa, que està desenvolupada per personal mèdic de l’Hospital General Universitari de València, inclou tallers i xarrades sobre temes com l’obesitat, la nutrició, la diabetis, les malalties respiratòries, l’osteoporosi, la artrosis i altres malalties reumatológicas i dels ossos.

A més, també s’organitzaran tallers d’exercici físic per a promoure l’ensenyament a través de la prevenció i control de símptomes en patologia prevalents (esquena, muscles, malucs i genolls). En el marc d’aquesta jornada, es duran a terme diferents proves com a estació risc cardiovascular, estació pneumologia, estació nutrició, estació osteoporosi, estació prevenció del càncer a més d’una taula informativa sobre hàbits saludables.

Aquesta acció respon a un dels compromisos de l’Ajuntament de prevenció i promoció de la salut com un dels municipis adherit a la Xarxa de Ciutats Saludables i a XarxaSalut (Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana).

Deixa el teu comentari