Alfafar dóna la cara contra les violències sexuals

Es tracta d’una campanya de conscienciació que busca sensibilitzar a la ciutadania enfront de la violència sexual i de gènere.

Entre les accions de conscienciació s’han repartit tríptics informatius i s’ha comptat amb la participació del teixit comercial.

L’edifici Ventura Alabau exposa una lona amb retrats de les persones que han volgut participar com a símbol d’unió en aquest donar la cara.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha llançat la campanya “Alfafar dóna la cara contra els violències sexuals”. Amb aquesta iniciativa municipal es pretén fer front a la violència sexual i de gènere en la localitat mitjançant la sensibilització ciutadana.

Des d’el mes de setembre passat, la campanya ha sigut als carrers d’Alfafar. A través d’aquestes accions es busca evitar situacions masclistes quotidianes, l’assetjament al carrer o comportaments discriminatoris cap a les dones.

Entre altres accions, s’ha realitzat un disseny gràfic amb retrats de la ciutadania d’Alfafar, amb la finalitat de crear un collage per a manifestar públicament el rebuig col·lectiu cap a la violència de gènere. El resultat pot veure’s en la façana de l’edifici Ventura Alabau.

De cara a la ciutadania, un equip informatiu ha recorregut els carrers del municipi informant sobre la mateixa i repartint díptics informatius, a més de generar vídeos divulgatius.

De la mateixa manera, s’ha comptat amb la participació i conscienciació del teixit comercial i de restauració, que s’han sumat a la campanya amb adhesius en els seus establiments.

A través d’aquesta campanya l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la igualtat i continua amb la seua labor en laconcienciación social.

Deixa el teu comentari