Alfafar entrega els premis extraordinaris al rendiment acadèmic

L’alumnat premiat ha rebut un diploma a l’excel·lència acadèmica i una Tauleta com a obsequi a la seua dedicació, esforç i resultats.
Els i les 11 estudiants premiats han obtingut una nota mitjana de 10 en el seu expedient en els centres del municipi de María Inmaculada, Vamar, Guia i 25 d’Abril.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Regidoria d’Educació, ha fet lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic que concedeix la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports a l’alumnat amb els millors resultats en els diferents centres d’Educació Primària i Secundària del municipi durant el curs 2019-2020.
El lliurament s’ha celebrat en diferents dies, complint amb les mesures preventives i sanitàries, tant en el despatx d’alcaldia com en el Saló de Plens, amb la presència de la regidora d’Educació, Raquel Vidal, l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, i l’alcaldessa accidental, Empar Martín. L’alumnat premiat ha rebut un diploma a l’excel·lència acadèmica i una tauleta com a obsequi a la seua dedicació, esforç i resultats.
Amb la concessió d’aquest premi extraordinari es pretén no sols reconéixer públicament les hores dedicades i l’esforç de l’alumnat premiat per les seues qualificacions durant el curs passat, especialment amb la situació atípica viscuda durant el curs passat, sinó que es busca motivar i estimular a les i els estudiants a continuar esforçant-se en les noves etapes educatives que inicien.


En Educació Secundària Obligatòria, els premis s’han concedit a Yasmin Naeim Akkaoui i Carmen Visiedo Adán, del Centre Privat Guia; Maria Teresa Correcher Vidal, Paula Roldán Rosas, Beatriz Sabater Marzo, del Centre Privat María Inmaculada, i Carlos López Cava i Paola Ortí Fortes, de l’IES 25 d’Abril. En Educació Primària, el reconeixement ha sigut per a Paula Castillo Martínez i Itziar Martí Fernández, del Centre Privat María Inmaculada, i Verónica García Cresencio i Laia Zuriaga Laserna del Centre Privat Vamar. A més de donar l’enhorabona als premiats, a través d’aquest reconeixement públic, l’Ajuntament d’Alfafar ha destacat i agraït la professionalitat i la labor del cos docent, de les famílies i de tota la comunitat educativa, que han possibilitat també la concessió d’aquests premis a l’alumnat del municipi.

Deixa el teu comentari