Alfafar inicia el curs “Activitats auxiliars de comerç” per a la inserció laboral

Alfafar inicia el curs “Activitats auxiliars de comerç” per a la inserció laboral

El curs s’engloba dins del programa municipal de formació per a l’ocupació 2020.

Es realitzaran 19 sessions teoricopràctiques per a 8 persones desocupades empadronades a Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el curs “Activitats auxiliars de comerç” englobat dins del programa municipal de formació per a l’ocupació 2020.

Un total de 8 persones desocupades i empadronades a Alfafar es beneficiaran d’aquest curs durant 19 sessions teoricopràctiques, en el qual adquiriran noves competències professionals dirigides a l’atenció al públic i la gestió de punt de venda en entorns comercials.

Aquesta formació compta amb mòduls d’atenció bàsica al client, marxandatge i aparadorisme, operativa de caixa i preparació de comandes. Les classes relacionades amb l’operativa de caixa, així com les habilitats socials i la gestió de conflictes en atenció al client, les impartirà l’educadora social Carmen Munera, mentre que l’àrea de màrqueting la impartirà el consultor de màrqueting, Miguel Bort. A més, adaptant-se a la situació actual, es potenciarà l’aprenentatge per a la implementació professional dels protocols de prevenció enfront del covid-19 en l’atenció al públic.

Addicionalment, l’alumnat desenvoluparà 40 hores no laborals en empreses del sector, la qual cosa permetrà consolidar els coneixements adquirits durant la formació i aplicar-los en un escenari real.

“Augmentar l’ocupabilitat passa de manera indiscutible per la capacitació professional, perquè les empreses inverteixen cada vegada més recursos en noves tècniques de venda i la nostra labor és orientar a les persones desocupades perquè adquirisquen aquestes noves competències”, ha expressat l’alcalde, Juan Ramón Adsuara.

Amb aquest programa de formació per a l’ocupació, inclòs com a compromís en la Carta de Serveis municipal, l’Ajuntament d’Alfafar reforça la seua aposta per millorar les oportunitats d’ocupabilitat de la ciutadania del municipi en situació de desocupació.

Deixa el teu comentari