Alfafar inicia la campanya ‘En Nadal la compra és local’

L’Ajuntament d’Alfafar destina 7.000 euros en premis per a promoure la compra en el comerç de proximitat i hostaleria del municipi.

Les compres que es realitzen en el comerç local entre l’1 i el 21 de desembre podran tindre premis de fins a 200 euros.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del programa de promoció i innovació comercial, Alfafar Comercial, inicia la campanya “En Nadal, la compra és local”, amb l’objectiu d’incentivar el consum en el comerç de proximitat i hostaleria locals durant les dates nadalenques i els mesos de gener i febrer

Les persones que realitzen compres de l’1 al 21 de desembre en aquests establiments, amb un valor d’almenys 20 euros, podran participar en el sorteig de 75 premis d’entre 50 i 200 euros.

Per a això, serà necessari conservar els tiquets o factures de compra que identifiquen al comerç o establiment d’hostaleria en els quals s’haja consumit. En aquest sentit, serà possible reunir diversos tiquets de compra de diferents imports i establiments.

La campanya suposa una inversió municipal de 7.000 euros en premis al consum local, atés que els guanyadors hauran de gastar els seus premis en establiments de proximitat i hostaleria locals, del 23 al 14 de febrer.

D’aquesta manera, es realitzarà un doble incentiu al consum: en una primera etapa es promocionen les compres durant aquestes dates nadalenques, davant la possibilitat d’aconseguir premis molt cridaners, i en una segona etapa es reverteix la inversió municipal per a incentivar el consum fins a febrer de 2021.

Per a fer efectiva la participació s’han habilitat urnes oficials en l’Agència de Desenvolupament Local (Plaza Cortes Valencianas, s/n) i l’Ajuntament perquè les persones consumidores puguen validar els seus tiquets i aconseguir la papereta de participació i depositar-la en les urnes.

El sorteig se celebrarà el pròxim 22 de desembre, a les 10 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar. Des d’aqueix mateix dia, l’Agència de

Desenvolupament Local contactarà amb les persones guanyadores.
“El comerç de proximitat i l’hostaleria són, sens dubte, els sectors que estan patint de forma més acusada les conseqüències de les restriccions contra la COVID-19, per això la ciutadania hem de demostrar més que mai la nostra confiança en la seua qualitat de producte i servei. No podem oblidar que són part fonamental de la vida del municipi i de la riquesa local”, ha destacat l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.

Deixa el teu comentari