Alfafar millorarà l’entorn del passeig de la Avda Reyes Católicos

L’actuació, emmarcada en les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) i aprovada en el Ple Municipal, contempla diferents millores en matèria d’instal·lació de mobiliari i jardineria en l’Avinguda Reyes Católicos i el carrer Pep de l’Horta del municipi.

El projecte, que compta amb un pressupost de 124.289,68 €, es desenvoluparà a l’entorn del passeig i carril bici que connecta el nucli urbà amb la zona comercial.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, realitzarà una adaptació de l’entorn del passeig i carril bici que connecta el nucli urbà tant des del carrer Alcalde José Puertes com des de l’avinguda Pep de L’Horta, amb els carrils bici de la zona comercial de la localitat (Alfafar Parc).

Amb un pressupost de 124.289,68 €, l’actuació inclourà actuacions de jardineria en aqueix entorn, amb la instal·lació d’un sistema de reg, o instal·lació en els voltants del passeig de mobiliari urbà de calistenia destinat a la realització d’exercicis físics.

L’actuació es troba emmarcada en les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) destinades a l’Ajuntament d’Alfafar i aprovada en el Ple Municipal. Una vegada quede conclosa aquesta acció, l’avinguda disposarà d’un passeig accessible a peu i amb bicicleta amb noves zones verdes i de descans, una il·luminació millorada i un entorn saludable, responent així a les diferents demandes de la població.

Deixa el teu comentari