Alfafar organitza nous cursos de manipulació d’aliments

Els cursos es realitzaran en una sola jornada els dies 28 de gener, 25 de febrer, 25 de març, 15 d’abril, 27 de maig i 17 de juny.

Més de 200 persones van obtindre el certificat en els cursos celebrats al llarg de l’any passat.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Sanitat, ha posat en marxa un any més la convocatòria de cursos per a obtindre el certificat de formació en tècniques de manipulació d’aliments, dirigits a la població empadronada en el nostre municipi.

Els dies 28 de gener, 25 de febrer, 25 de març, 15 d’abril, 27 de maig i 17 de juny se celebraran les sessions úniques de durada dels cursos en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Les inscripcions de les i els veïns interessats hauran de realitzar-se fins a tres dies abans de la data d’inici del curs en el SAC de l’Ajuntament i en el del Barri Orba. El preu d’inscripció serà de 25 €.

Són nombrosos els requisits que ha de complir un tècnic o tècnica en manipulació d’aliments per a realitzar correctament el seu treball i garantir la salut de les i els consumidors, per la qual cosa és necessari rebre una correcta formació en matèria de seguretat alimentària i manipulació d’aliments.

Així, en el temari dels cursos oferits s’inclouen tots els continguts rellevants vinculats a la seguretat alimentària com són la higiene personal, les malalties de transmissió alimentària, neteja, desinfecció i control de plagues, el Sistema d’Autocontrol APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític), la qualitat i alteració per causes físiques, químiques i biològiques dels aliments, entre altres.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb la seua habitual organització de cursos per a acreditar el coneixement en manipulació d’aliments, ofereix a la ciutadania del municipi la possibilitat d’accedir a un certificat acadèmic que és requisit per a treballar en establiments i empreses del sector alimentari.

Deixa el teu comentari