Alfafar organitza un taller d’emprenedoria digital per a dones

Durant aquest dilluns i el dia de hui, 10 dones han participat en aquesta formació en competències de màrqueting digital, design thinking, branding digital i eines tecnològiques de gestió interna i innovació.
El taller, organitzat des de la regidoria de Igualtad d’Alfafar, s’ha emmarcat en el projecte Extraordinàries, destinat a formar en transformació digital a dones.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat una formació d’emprenedoria digital per a dones durant els dies 21 i 23 d’octubre. Amb una duració de 6 hores, aquest taller ha estat enfocat en competències de màrqueting digital, design thinking, branding digital i eines tecnològiques de gestió interna i innovació.

La iniciativa es troba emmarcada en el projecte Extraordinàries, un projecte centrat en la formació digital a dones emprenedores en tota Espanya amb la finalitat de potenciar idees i negocis actius que estan generant valor i economia local per a impulsar-los a nivell global.

A través de la formació presencial, la visibilització i l’impuls de referents, el programa ofereix diferents eines digitals a les emprenedores recolzant-los així en els seus negocis.

Deixa el teu comentari