Alfafar presenta la seua nova Guia Comercial

Un total de 360 comerços formen part de la sisena edició de la ja tradicional Guia Comercial

Alfafar ja ha publicat la nova Guia Comercial d’Alfafar, que en la seua sisena edició arriba a integrar a 360 comerços de la localitat. En el nou document, que ja s’ha constituït com un recurs habitual en la casa dels habitants d’Alfafar, es poden trobar les dades actualitzades dels comerços de la localitat: establiments del comerç de proximitat, del Mercat Municipal i de la gran superfície comercial.

Durant la jornada d’ahir dimarts, l’àrea de comerç de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar va presentar el document, dins dels actes de la Setmana del Comerç, en un acte en el qual van estar presents l’alcalde, Juan Ramón Adsuara, el president del Consell d’Economia Local i Comerç, Toni Milla, i representants del comerç local, entre ells, el president de l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal), Mauro Lorenzo.

Entre les novetats d’aquesta nova edició està la nova categorització dels comerços: un total de vint-i-sis categories que ara integren també altres subcategories, amb l’objectiu d’augmentar la precisió en la localització, per part les persones usuàries, de cada comerç i els serveis i productes que ofereix.

Importància de l’actualització

Des de l’àrea de Comerç d’ADL han volgut insistir en la necessitat que cada comerç aprofite l’oportunitat que brinda aquest document per a la visibilización del seu negoci, per al que resulta vital l’actualització de les dades en l’agència.

La sisena edició de la Guia Comercial d’Alfafar es podrà trobar en la web municipal i en dependències municipals i, molt ràpid, en els comerços de tota la localitat.

Deixa el teu comentari