Alfafar publica en el seu web els resultats de les eleccions municipals i europees

Les i els ciutadans ja poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alfafar els resultats de les eleccions del passat diumenge 26 de maig en el municipi.


Amb l’objectiu de continuar oferint un servei web municipal transparent, l’àrea d’Estadística i Qualitat ha recopilat en un document públic les dades de participació i els resultats de les llestes candidates en cada mesa electoral dels dos comicis. Es pot consultar ací el document.

El departament d’Estadística, Avaluació i Qualitat de l’Ajuntament d’Alfafar ha fet públic en la web de l’Ajuntament un document amb les dades d’avanç de la participació i els resultats de les eleccions municipals i europees celebrades el pas diumenge 26 de maig.

D’aquesta forma, i amb l’objectiu de continuar treballant per a aconseguir un servei i una administració pública més accessible i transparent per a tota la ciutadania, l’àrea d’Estadística ha habilitat una anàlisi dels resultats en la secció de dades generals i estadístiques de la pàgina web municipal. En aquest document es recullen les diferents dades de participació al llarg de tota la jornada electoral i els resultats en cada taula del municipi (Remedios Montaner, La Fila, María Inmaculada, Rabisancho, Biblioteca Municipal, EPA Alfalares i Orba).

Així, les i els ciutadans interessats poden consultar, entre altres dades, els vots que va rebre cada llesta candidata en cadascuna de les meses electorals, el nombre d’electors que van exercir el vot, així com el nombre de vots vàlids, nuls o en blanc de cada taula. Es pot consultar ací el document.

Deixa el teu comentari