Alfafar recorda les mesures anti-COVID en comerços de cara al pont

Els membres de la corporació visiten en els locals de la zona comercial per a recordar les mesures de prevenció i informar de les possibles sancions.


Les forces de seguretat realitzaran controls al llarg del pont de desembre i decretaran el tancament de locals que no complisquen els aforaments i mesures de seguretat.


L’Ajuntament d’Alfafar està realitzant una intensa campanya d’informació i conscienciació amb els establiments de la zona comercial d’Alfafar de cara al pròxim pont de desembre. Els membres del consistori han visitat els locals per a recordar les mesures de prevenció vigents, així com sol·licitar la seua col·laboració per a conscienciar a la ciutadania i informar de possibles sancions en cas de no complir amb la normativa.


Aquesta labor de comunicació pública es realitza després de les reunió mantinguda entre els ajuntaments d’Alfafar, Sedaví, Llocnou de la Corona i Benetússer amb representants de Salut Pública i del Departament de Salut de València – Doctor Peset en la qual es van exposar les últimes dades, que revelen una alta incidència acumulada en la zona.


Per aquest motiu, les forces de seguretat han sigut autoritzades per a procedir al tancament d’aquells locals comercials que no complisquen els aforaments i mesures de seguretat decretades pel govern valencià el passat 24 d’octubre. En els pròxims dies, coincidint amb el pont de desembre i amb previsió d’una major afluència en la zona comercial, els agents realitzaran controls per a assegurar el compliment la normativa, i així garantir una major seguretat per a tota la ciutadania.

Deixa el teu comentari