Alfafar rep als nous treballadors contractats mitjançant els programes EMCORP i EMCORD

La subvenció rebuda per a la contractació d’11 treballadors supera els 100.000 €.

Els programes EMCORP i EMCORD permeten l’ocupabilitat d’aturats majors de 30 anys, així com desocupats de llarga durada.

L’Ajuntament d’Alfafar celebra la incorporació d’onze nous treballadors i treballadores contractats a partir de l’adhesió del consistori als programes d’ús d’Iniciativa Social de la Conselleria EMCORP i EMCORD.

Tots dos programes estan destinats a la contractació a jornada completa durant almenys 6 mesos de persones desocupades majors de 30 anys i d’aturats de llarga durada per part de corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta forma, l’Ajuntament ha contractat mitjançant el programa EMCORP, amb una subvenció obtinguda de 65.114,06 €, a cinc treballadors/as per a llocs administratius i un treballador/a informàtic, tots amb una edat superior als 30 anys.

Per part seua, a través del programa EMCORD dirigit a aturats de llarga durada i amb una subvenció de 55.817,3 €, s’han contractat a cinc treballadors més que s’incorporaran al personal de l’àrea de Manteniment de l’Ajuntament.

L’adhesió als programes d’ocupació EMCORP i EMCORD és un altre exemple de l’esforç i el compromís de l’Ajuntament d’Alfafar per fomentar i potenciar l’ocupabilitat de la població activa del municipi, especialment en aquells treballadors de llarga durada, un sector vulnerable que presenta majors dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com els programes de formació com la Dipu Et Beca o d’ocupació EMPUJU i EMPUJU per a la contractació de joves titulats desocupats.

Deixa el teu comentari