Alfafar signa un conveni amb Creu Roja Espanyola per a la formació de joves

El projecte ‘Promoció de l’Èxit amb Joves’ busca donar resposta a les necessitats de col·lectius que no poden continuar els estudis.

Creu Roja realitzarà sis tallers al llarg de l’any de formació no obligatòria destinats a joves de 16 a 30 anys.

El conveni compta amb una aportació municipal de 3.000€, que es destinarà al suport econòmic de l’alumnat.

L’Ajuntament d’Alfafar ha signat el conveni amb Creu Roja Espanyola per al desenvolupament del projecte ‘Promoció de l’èxit amb Joves en educació no obligatòria’. A través d’aquesta acció es busca fer costat a joves d’entre 16 i 30 anys que pertanyen a col·lectius vulnerables en la seua formació.

L’acord té una duració anual i compta amb una aportació del consistori de 3.000 euros, que Creu Roja destinarà a donar suport econòmic a les persones beneficiàries dels sis tallers. Aquest suport facilita l’accés a la formació a l’alumnat, cobrint despeses com poden ser el transport, la matrícula o material, entre altres.

A la signatura del conveni van assistir l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, el president de Creu Roja Espanyola en Horta Sud, Juan Gabriel Soriano Úbeda, el director de Creu Roja en Horta Sud, Blas Juan i l’equip de les àrees de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar.

Aquest acord de col·laboració dóna resposta a les necessitats de joves d’entre els 16 i els 30 anys, que busquen iniciar una formació en educació no obligatòria, però no poden fer-ho a causa de la seua situació de vulnerabilitat social.

Deixa el teu comentari