Alfafar signatura un contracte per a l’ampliació del SAC del Barri Orba

Aquesta acció possibilitarà una sala d’espera de major espai en el Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) del Barri Orba, dependència municipal situada en la Plaça Poeta Miguel Hernández.

El consistori iniciarà, a més, un procés de licitació perquè entitats financeres interessades situen caixers en aqueix nou espai.

L’Ajuntament d’Alfafar va signar divendres passat 29 de març un contracte que possibilitarà al consistori iniciar l’ampliació del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) del Barri Orba, dependència municipal situada en la Plaça Poeta Miguel Hernández.

A més, en el marc d’aquest contracte i gràcies al nou espai llogat, l’Ajuntament d’Alfafar iniciarà un procés de licitació públic perquè les entitats financeres interessades puguen fer ús del nou espai disponible amb la instal·lació de caixers automàtics.

D’aquesta forma, el SAC del Barri Orba a més de comptar amb una sala d’espera més àmplia i còmoda per a les i els veïns del barri, els aproximarà als serveis i tràmits que poden realitzar-se a través dels caixers automàtics de les entitats financeres. El Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC), que està disponible de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 h. i els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00 h., és la dependència municipal a la disposició del ciutadà amb atenció personalitzada per a la tramitació directa de les gestions administratives més comunes.

Deixa el teu comentari