Alfafar sol·licita sumar-se al programa de garantia juvenil T’Avalem de LABORA

El programa mixt d’Ocupació-Formació Garantia Juvenil T´Avalem està destinat a millorar la qualificació i la inserció professional de persones desocupades joves entre 16 i 30 anys.


El pressupost d’aquesta subvenció, cofinançada pel Fons Social Europeu i LABORA, és de 241.358,40 euros per a la contractació de 10 persones de l’alumnat treballador jove i l’equip docent.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha sol·licitat una subvenció per a desenvolupar el programa mixt d’Ocupació-Formació Garantia Juvenil T´Avalem a LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació).

Aquestes ajudes es desenvolupen a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia del Covid-19. En total, s’ha sol·licitat una subvenció de 241.358,40 euros.


El programa està destinat a millorar la qualificació i la inserció professional de persones desocupades joves entre 16 i 30 anys, inscrites en el sistema de garantia juvenil, mitjançant la realització d’obres o serveis d’utilitat pública o interés social, mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge, afavorint així la seua inserció laboral.

Comenta la notícia