Alfafar subvenciona l’IBI a persones majors en risc d’exclusió

L’ajuda va dirigida a persones majors de 60 anys, empadronades en el municipi, pensionistes i/o jubilades i que no superen la renda d’exclusió social.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de desembre i s’hauran de presentar en el Servei d’Atenció al Ciutadà del Barri Orba o del Ajuntament.

Alfafar, a través de la regidoria de Majors ha aprovat la convocatòria de la subvenció de l’IBI (Impost de Béns Immobles) a persones majors en risc d’exclusió i que tindrà una dotació de 17.000€.

A la convocatòria es podran acollir totes aquelles persones majors de 60 anys residents i empadronades a Alfafar, i que a més es troben en situació de jubilació o tinguen la condició de pensionistes de la Seguretat Social i no superen el llindar mínim de renda que eles situa en risc d’exclusió social.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de desembre i s’hauran de presentar en el Servei d’Atenció al Ciutadà del Barri Orba o de l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa el Ajuntament d’Alfafar vol que cap persona d’aquest col·lectiu tan vulnerable, i que en els últims anys ha suportat càrregues econòmiques i familiars a causa de la crisi, tinga un quebradero de cap més i fer més fàcil així l’afrontar el pagament d’impostos.

Deixa el teu comentari