Algemesí al Debat convoca a la ciutadania

Ha arribat l’hora de donar un pas endavant. És el moment de renovar-se, de que la gent siga protagonista, de que el projecte el faça seu.

assembleaoctubreAlgemesí al Debat ha estat l’eina que ha contribuït a millorar la política i la democràcia local durant poc més d’any i mig de vida. Amb la participació ciutadana com a bandera, s’ha aconseguit fomentar l’esperit crític de molts algemesinencs i algemesinenques, s’ha combatut l’apatia política d’entre molts joves fent que s’interessen per temes que els afecten en la seua vida quotidiana, i a més ha servit d’altaveu potenciador de les seues demandes.

Però ara, aquest projecte que ha il•lusionat a tanta gent del nostre poble, necessita la vostra col•laboració. El progrés i l’evolució dins de les organitzacions són necessaris, i per a aconseguir-ho es necessita nova gent, amb noves idees i amb voluntat de millorar la iniciativa. És l’hora de que la gent siga protagonista i de que faça aquest projecte més seu que mai, des de dins, i sense intermediaris.

Algemesí al Debat convoca a la ciutadania el dissabte 11 d’octubre, a la Plaça Major d’Algemesí, a les 12:00h. Tothom és benvingut, no hi ha cap criteri d’admissió per edat o procedència. És el moment de reconstruir, d’aportar nous punts de vista i de reformular els plantejaments inicials, girant al voltant del concepte democràcia. Participa en l’Assemblea “Fes més per tu”, forma part del projecte i decideix el nou rumb de la plataforma. T’esperem.

Deixa el teu comentari