“Algemesí Solidari” organitza una setmana marcada per jornades de conscienciació sobre la desigualtat

Algemesí a 20 d ‘ Octubre 2015.L’objectiu es incitar als veïns d’Algemesí a moure’s per un món diferent, més just i solidari.Un any més, i com cada mes d’octubre des de fa huit anys, Algemesí Solidari i la Plataforma Pobresa Zero d’Algemesí convoquen a la ciutadania a participar i involucrar-se en una sèrie d’actes dirigits a la sensibilització i conscienciació dels veïns en quant a la pobresa i a la desigualtat.algemesi

Enguany, entre les activitats programades, destaca la jornada lúdica i esportiva al Poliesportiu Municipal el dissabte 24 d’octubre, on, a banda de la ja tradicional paella solidaria, tindran lloc partits de handbol, futbol, taller de pilota o un campionat d’squash entre d’altres activitats esportives, amb la col·laboració dels clubs esportius de la ciutat. Els beneficis aniran a l’escola del poble de Baasneere (Burkina Faso), agermanat amb Algemesí.

Per altra banda, el divendres es tractarà de tornar a mobilitzar a la població amb la concentració que tindrà lloc a la plaça major on any rere any es congreguen un número important de persones per reivindicar un món més igualitari i on s’erradique la pobresa extrema.

La resta d’actes que completen la programació seran el cine-fòrum del dimarts 20 d’octubre amb “La buena mentira” de Philippe Falardeau; i la conferència “Migrantes y refugiados, ¿qué podemos hacer? Claves para entender la crisis migratoria”, a càrrec del codirector de l’Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària, Francisco Rey, que tindrà lloc el dijous 22 d’octubre.

Programació d’actes:

  • Dimarts 20, a les 20 h, a la sala d’actes del Casino Lliberal, Cine-fòrum: “La buena mentira”, de Philippe Falardeau.
  • Dijous 22, a les 20 h, al Patronat, conferència: “Migrantes y refugiados, ¿qué podemos hacer? Claves para entender la crisis migratoria. A càrrec de Francisco Rey, codirector del Institut d’Estudis sobre Conflictes i Acció Humanitària.
  • Divendres 23, a les 20 h. Concentració a la plaça major.
  • Dissabte 24, Jornada lúdica i esportiva al Poliesportiu Municipal.

 

 

Deixa el teu comentari