Alginet celebra la tercera edició de la Fira Verda i la Setmana del Medi Ambient

12439092_1713277035619910_4983812109506195153_nAlginet ha iniciat este dilluns la celebració de la tercera edició de la Fira Verda i la Setmana del Medi Ambient.

Entre les moltes activitats que acull la iniciativa s’inclouen la inauguració de dos exposicions sobre els beneficis del reciclatge i el paper que les abelles duen a terme en la producció d’aliments, i com la reducció de la seua població pot suposar un greu perill en este àmbit.

Entre els actes de la fira, que es prolongarà fins diumenge, també destaca la celebració demà dimarts a les cinc de la vesprada i al Teatre Modern, de la projecció del documental Un món sense abelles.

Dimecres de vesprada, i de quatre a set, li arribarà el torn a la celebració d’un ecoparc mòbil a la Plaça de la Constitució. Dijous serà el dia on tindrà lloc la III Fira Verda que es prolongarà al llarg de tota la jornada. Ja, divendres, li arribarà el torn als tallers de reciclatge, que tindran lloc a la Casa de la Cultura.

Finalment, dissabte i diumenge s’organitzaran visites al Museu Valencià d’Història Natural, que es troba a les instal·lacions de l’Hort de Feliu del municipi.

Amb l’organització d’esta fira des de la regidoria de Medi Ambient pretén aprofundir en les tasques de reflexió i conscienciació sobre la necessitat d’aplicar els criteris mediambientals en el conjunt de les polítiques i activitats econòmiques de la nostra societat.

Deixa el teu comentari