Alginet celebra la V campanya solidària de recollida de joguets.

“No és pels joguets, la teua solidaritat, els seus drets” 

47737b92-7099-4976-913e-1e4ffa966966Amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alginet, Factoria d’Idees i Creacions Coop.V posa en marxa la V campanya solidària “Cap xiquet sense joguets”, que enguany ho fa sota el lema “No és pels joguets, la teua solidaritat, els seus drets”.
La cooperativa alginetina recollirà tots aquells joguets, contes i peluixos, que els menuts de la casa ja no volen, perquè s’han fet grans o se n’han cansat, i els repartirà durant les festes de Nadal als xiquets i xiquetes de la localitat d’Alginet que per diferents circumstàncies no en tenen.

Els joguets es recolliran els dissabtes a la plaça de la localitat d’11.30 h a 13.30 h o de dilluns a divendres de 09.00 h a 13.00 h a les oficines de Factoria d’Idees i Creacions, ubicades al C/Pepita Greus 85.

El dissabte 17 de desembre, per agrair la col·laboració a totes aquelles famílies que han posat interès a plasmar un somriure als xiquets i xiquetes més necessitats en les dates nadalenques, es realitzarà una festa infantil solidària amb castells inflables, tallers, mascotes infantils i molt més.

Deixa el teu comentari