Alginet es concentra davant la violència de gènere

A les 12 del migdia, a la porta de l’Ajuntament, un bon grup d’alginetins i alginetines s’han reunit a la porta de l’ajuntament per a demostrar el seu suport a les víctimes de la violència de gènere.

El regidor d’educació, esport i cultura, Vicent Gaya ha sigut l’encarregat de llegir el manifest, acompanyat per l’alcalde d’Alginet, Jose Vicente Alemany i més regidors del consistori.

Tal com ha transmés Gaya “hui ens concentrem davant l’Ajuntament per mostrar la nostra repulsa i dir prou als feminicidis i a la violència vicària. Rebutgem els assassinats masclistes de Tenerife i de Sevilla, i tots els actes de violència de gènere que ocorren encara en la nostra societat. A més volem donar suport a totes les dones i a totes les famílies que pateixen aquesta barbàrie, provocada per la violència masclista”.

Amb la consigna “Les volem vives i amb vides dignes! Diguem no a la violència masclista!”, el regidor d’educació finalitzava el manifest. L’acte ha continuat amb un minut de silenci per part dels assistents que ha acabat amb un fort aplaudiment.

Deixa el teu comentari