Alginet, seu del Campionat autonòmic de Patinatge modalitat Solo dance

El dissabte 5 i diumenge 6 de maig quasi 100 patinadors competiran al pavelló cobert del poliesportiu d’Alginet

Aquest cap de setmana el pavelló cobert del poliesportiu municipal d’Alginet serà el lloc escollit per la Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana per a organitzar el Campionat autonòmic de patinatge en la seua modalitat de Solo dance.

El club de patinatge d’Alginet, amb més de 25 anys d’història, serà l’encarregat de col•laborar, junt a l’ajuntament, patrocinadors i FPCV en la organització de l’encontre esportiu.

El campionat començarà a les 9 del matí, el dissabte 5 amb la competició de les categories de benjamí i aleví. Està previst que a les 2 del migdia es realitze l’entrega de trofeus d’aquestes categories. Del club de patinatge d’Alginet en aquesta categoria competirà la patinadora Jimena Cervera.
J

a de vesprada, cap a les 15.30 h començarà el campionat de les categories Infantil, cadet, juvenil, junior i sènior que continuaran el campionat el diumenge, a les 9 del matí. Cap a les 2 del migdia serà el moment de l’entrega de trofeus.

D’Alginet, Claudia Bailén, Alexa Medina i Didac Lorite competiran en infantil. En junior Joana Ocaña i en tercera categoria Yolanda Martínez.
En total, passaran 92 patinadors i patinadores al llarg dels dos dies de 9 clubs con són Alberic, Aldaia, Alginet, Gandia, Patinem Oliva, Montemar, Villa de Biar, Santa Teresa i Villanova de Castelló.

D’aquest encontre eixiran les patinadores i patinadors que aniran al campionat d’Espanya d’aquesta modalitat que serà en Fuenguirola la primera setmana de juny.

Deixa el teu comentari