Almussafes acull aquest diumenge les finals provincials dels Jocs Esportius CV de frontó per parelles

El Frontó Municipal José Ventura Salvador rebrà a les 10 millors escoles d’aquesta modalitat esportiva

El campionat està impulsat per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb la Federació Valenciana de Pilota Valenciana

Aquest diumenge 20 de gener, el Frontó Municipal José Ventura Salvador d’Almussafes serà l’escenari de les finals provincials dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de frontó per parelles. En aquesta trobada, que començarà a les 9.30 hores i es prolongarà durant tota la jornada, participaran 20 equips de 10 escoles esportives, els quals disputaran un total de 10 partides.

Els XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana encaren ja les seues finals de la província de València i Almussafes serà protagonista d’una d’elles, la que triarà als campions i campiones de la modalitat de frontó per parelles. La trobada es durà a terme aquest diumenge 20 de gener a partir de les 9 hores en el Frontó Municipal José Ventura Salvador i reunirà 20 equips de les escoles d’El Puig, Moixent, el Genovés, Massamagrell, Meliana, Massalfassar, Oliva, Monserrat, Pobla de Vallbona i València-IES Marítim.

Durant la jornada es disputaran 10 partides, sent l’escola d’El Puig la més representada en aquesta última fase del torneig, optant a tres medalles d’or. A partir les 9.30 hores es desenvoluparan les partides de la categoria Benjamí. Posteriorment, a les 10.50 hores, les de l’Aleví i a les 12.10 hores les de categoria Infantil. Ja a la vesprada, a les 16 hores tindran lloc en el recinte les finals del Cadet i, finalment, a les 17.20 hores començaran les que determinaran la victòria del Juvenil.

Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, impulsats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, proposen una adaptació del fenomen competitiu servint com a complement a la pròpia activitat esportiva que desenvolupa la joventut en edat escolar i contemplant els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en aquestes edats.

Aquestes trobades faciliten la pràctica esportiva de les persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials, adaptant l’activitat quan es considera convenient. En l’organització d’aquest campionat col·laboren activament els ajuntaments i federacions esportives dins dels seus respectius àmbits d’actuació i competències, com és el cas d’Almussafes.

Deixa el teu comentari