Almussafes crea beques per a esportistes amb diversitat funciona

El pressupost destinat a la subvenció a l’esport adaptat se situa en 3.500 euros

A més, becarà jóvens esportistes i a atletes d’alt rendiment

L’Ajuntament d’Almussafes destinarà 16.000€ a beques per a esportistes d’elit en 2017

Almussafes, a 1 de desembre del 2016. L‘any que ve, l’ajuntament invertirà 3.500€ en subvencions a la pràctica de l’esport adaptat. Esta nova línia d’ajudes per a esportistes locals creada per al pròxim exercici, es va aprovar en el ple de divendres passat 25 de novembre. Esportistes d’alt rendiment i jóvens esportistes són les altres dos línies d’ajuda integrades en el pressupost de 2017. La consignació d’un muntant de 16.000 euros a les tres modalitats de beques i el fet que la partida s’haja incrementat considerablement, al passar de 12.000 a 16.000€, reflectix el ferm compromís de l’executiu local amb l’esport.

reconocimiento-deportistas-becados-2016La promoció de l’esport adaptat i de tots aquells atletes locals que el practiquen ha portat a l’Ajuntament d’Almussafes a crear un programa de beques per a esportistes amb diversitat funcional en els comptes generals del 2017, aprovades la passada setmana en sessió plenària. “Tenim el propòsit d’impulsar i proporcionar visibilitat a esportistes amb discapacitat i per això des de l’equip de govern hem posat en funcionament esta nova línia de subvenció, dotada inicialment amb un pressupost de 3.500 euros”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

 Com a novetat de 2017, l’executiu incrementa en 500€ el programa de beques per a esportistes d’alt rendiment, la nova línia d’ajudes presentada enguany 2016. “Hem decidit augmentar l’import global de la subvenció, que passa de 6.000 a 6.500€, amb la finalitat de donar una oportunitat a un nombre més gran d’atletes locals i contribuir així al desenrotllament de la seua trajectòria”, explica Bosch. Els destacats esportistes d’elit, alguns d’ells amb projecció internacional, que enguany han rebut l’ajuda econòmica i que també van assistir a la recepció celebrada en la Casa Consistorial són l’arquera Nerea Sanchis, la gimnasta María Di Girolamo i l’atleta Laura Méndez.

L’any que ve, els jóvens esportistes d’Almussafes també podran sol·licitar les beques englobades en este programa d’ajudes. De nou, el consistori municipal repartirà 6.000€ entre els atletes que complisquen amb els requisits establits en les bases de concessió de les mateixes. Enguany 2016 han sigut un total de huit els jóvens que han rebut la subvenció. Les autoritats van reunir els jóvens esportistes becats, el corredor Aaron Polanco, els lluitadors Frank Núñez i David Climent, les gimnastes Sara Vaja, Ruth Rodríguez i Teresa Garulo, l’arquer Ferrán Rodrigo i el ciclista Ángel Albuixech, en la sala de plens per a fer-los un reconeixement públic.

Deixa el teu comentari