Almussafes es prepara per a acollir la XXVII Trobada Internacional de Mags

Una gala protagonitzada íntegrament per dones, principal novetat d’aquesta edició.

Del 28 al 31 de març, Almussafes acollirà la vint-i-setena edició de la Trobada Internacional de Mags de la localitat, convertint-se així per uns dies en la capital municipal de l’il·lusionisme.

Artistes arribats de diversos països delectaran a professionals i aficionats a aquesta disciplina artística amb els millors espectacles en diverses gales i actuacions que es desenvoluparan en diferents espais del nucli urbà, alguns d’ells gratuïts i dirigits a tota la ciutadania. La principal novetat d’enguany és l’espectacle de magues programat per a la gran Gala Inaugural, en el qual actuaran Francisca Marqués, Estefanía Galera, Silvana, Lola Mento, Solange Kardinaly i Jessica Guloomal.

Més de vint artistes internacionals relacionats amb el món de l’i·lusionisme participaran en aquesta Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. L’Ajuntament del municipi i l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, organitzadors d’aquest popular i consolidat esdeveniment cultural, ultimen estos dies els preparatius d’una iniciativa amb la qual es pretén acostar aquesta disciplina tant a professionals del sector com al públic en general, convertint una vegada més Almussafes en l’epicentre mundial de la màgia.

Malgrat que la inauguració del congrés es durà a terme el divendres 29 de març, el dia anterior el dijous 28 ja estarà oberta la Fira Màgica i hi haurà màgia en els pubs de la localitat. El divendres a les 12 del migdia se celebrarà la Gala Concurs Internacional de Màgia General.

La programació d’aquesta XXVII Trobada Internacional de Mags la completen diverses xarrades i conferències, que seran a càrrec de Rudy Coby, Dani DaOrtiz, Eric Chien i Paco Agrado, així com una paella gegant al parc de les Palmeres per a les persones acreditades i els i les artistes.

Deixa el teu comentari