Almussafes inicia la demolició de les naus situades en l’espai en el qual es construirà el Casal Jove

Els treballs per a l’edificació del futur Casal Jove d’Almussafes ja estan en marxa. 

La setmana passada van començar les tasques per a l’enderrocament de les naus situades en la parcel·la en la qual s’alçarà el recinte amb el desamiantat del sostre de fibrociment. 

La intervenció ha continuat amb la separació de les naus que ha de demolir-se de l’edifici que acull el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA). Una vegada finalitzat l’enderrocament d’aquestes naus, en les quals antigament se situava l’escorxador, es procedirà a la construcció del citat Casal Jove, una actuació que es preveu que s’inicie a principis de 2022 i en la qual l’Ajuntament d’Almussafes invertirà 400.000 euros, aproximadament, de fons propis.

Per a dur endavant aquest projecte l’ajuntament ha tingut en compte les necessitats dels joves del municipi.

Aquestes obres, prèvies a la construcció de la nova infraestructura, s’han adjudicat a l’empresa Ribes Excavaciones y Transportes, S. L. per 23.897,50 euros i hauran d’estar finalitzades en el termini màxim de 30 dies. 

Del projecte s’ha encarregat l’arquitecte Ángel Esteve Garcerán, qui ha establit en la corresponent memòria els passos a seguir per a fer aquestes tasques seguint en tot moment la normativa vigent.

Deixa el teu comentari