Almussafes ja disposa de l’última tecnologia per fer front als problemes de la calç

El dispositiu eliminarà l’excés i acumulació de calç en les canonades, electrodomèstics i maquinària industrial de tot el nucli urbà.

Hui s’ha instal·lat el primer descalcificador electrònic a la Ribera Baixa, concretament a la població d’Almussafes. L’Alcalde, Toni González, el regidor d’urbanisme, Andrés López, tècnics municipals i operaris de l’empresa instal·ladora s’han desplaçat fins a la rotonda que separa Almussafes i Benifaió, punt de col·locació del desincrustrador electrònic anticalcari.

El descalcificador eliminarà l’excés i acumulació de calç en les canonades, electrodomèstics i maquinària industrial de tot el nucli urbà. Evitarà d’aquesta manera les obstruccions en la xarxa i representarà un estalvi energètic i econòmic perquè augmenta el rendiment d’aixetes, dutxes o electrodomèstics, entre altres elements. A més, i segons han destacat, també estem davant d’una tecnologia respectuosa amb el medi ambient.

L’Actuació s’ha dut a terme amb dos subvencions per a inversions financerament sostenibles de la Diputació de València.

Altres poblacions com ara Tous, Bèlgida o Alcalalí ja disposen d’aquesta tecnologia per fer front als problemes de calç. També, l’hospital la fe o el balneari de cofrents.

Deixa el teu comentari